Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

vöröshagyma-aroma

kifejezésre
1

Vöröshagyma-aroma keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Aroma Bázis Kft.

  Aroma Bázis Kft. - Vöröshagyma-aroma - Tudakozó.hu

  2141 Csömör, Iparterület, Határ út 1.

  Aromagyártással foglalkozó, jelentős szakmai múlttal rendelkező magyar és holland tulajdonosaink 1993-ban alapították az Aroma Bázis Kft.-t. Célul tűzték ki, hogy elsősorban a magyar élelmiszergyártók számára, de ma már az exportpiacokra is, komplex aromatizálási szolgáltatást nyújtsanak a termékek kísérleti megtervezésétől kezdve a rendszeres aroma beszállításig.

  Hogy lehetett eljutni a garázstól a korszerű jól felszerelt üzemig? Úgy, hogy minden tevékenységünkben és mindig szemünk előtt lebegett a jel...


  Részletek
 • 2. Kompozíció Kft.

  Kompozíció Kft. - Vöröshagyma-aroma - Tudakozó.hu Kompozíció Kft. - Vöröshagyma-aroma - Tudakozó.hu

  2053 Herceghalom, Zsámbéki út 16/b

  A Kompozíció Kft. 1992. október 19-én alakult, jelenleg is 100% -ban magyar magántulajdonban lévő cég. Fő tevékenysége: illóolajok, aromák gyártása, feldolgozása, forgalmazása élelmiszeripar, kozmetikaipar, gyógyszeripar és takarmánygyártás területére. Főbb termékeink: FUMOKOMP füstaroma, illataroma, illóolajak, ipari aromák, fokhagyma olaj, vöröshagyma olaj.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak