Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

nemzetközi szállítmányozási és logosztikai menedzser

kifejezésre
1

Nemzetközi szállítmányozási és logosztikai menedzser keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Apáczai Csere János Szakközépiskola és Kollégium

  Apáczai Csere János Szakközépiskola és Kollégium - Nemzetközi szállítmányozási és logosztikai menedzser - Tudakozó.hu Apáczai Csere János Szakközépiskola és Kollégium - Nemzetközi szállítmányozási és logosztikai menedzser - Tudakozó.hu Apáczai Csere János Szakközépiskola és Kollégium - Nemzetközi szállítmányozási és logosztikai menedzser - Tudakozó.hu Apáczai Csere János Szakközépiskola és Kollégium - Nemzetközi szállítmányozási és logosztikai menedzser - Tudakozó.hu Apáczai Csere János Szakközépiskola és Kollégium - Nemzetközi szállítmányozási és logosztikai menedzser - Tudakozó.hu

  7200 Dombóvár, Arany János tér 21.

  Iskolánk egyik legfontosabb hitvallása a névadótól, Apáczai Csere Jánostól vett idézet: ?A tudomány gyökere keserű, gyümölcse gyönyörűséges?. Az idézet szellemében történő munkálkodás eredményeként iskolánk a megye egyik legeredményesebb szakközépiskolájává vált, és a szakmai tanulmányi versenyek eredményei alapján országos elismertséget vívott ki.
  Az elismertségnek több összetevője van. Ezek közül a legfontosabbak: a színvonalas szaktanári munka, a jó tanár-diák kapcsolat, a tanórán kívüli tehetséggondozá...


  Részletek
 • 2. MORY LDI HUNGARY Kft.

  2310 Szigetszentmiklós, Leshegyi Ipari Park 30.

  Nemzetközi és belföldi szállítmányozás, fuvarozás, logisztika és raktározás.


  Részletek