Automatikus bejelentkezés
belépés

Thermacut Hungária Kft.

Esztergom
2500 Petőfi Sándor u. 37.

fax: 33/400-004
telefon: 33/502-090
e-mail: info@thermacut.hu

Weboldal: http://www.thermacut.hu/

Cégleírás:
A Thermacut H. Kft. a csehországi anyavállalat magyarországi kizárólagos képviselője.
Az iroda plazmavágáshoz, -hegesztéshez, CO2-védőgázos- és AWI-hegesztéshez forgalmaz kopó és fogyóalkatrészeket valamint vágó-, hegesztőpisztolyokat és egyéb tartozékokat. A Thermacut s.r.o. gyártmányai több mint 13 éve szerepelnek a plazmavágás és a hegesztési eljárások világpiacán.
Sikeres gyártási és kereskedelmi stratégiájának köszönhetően a Thermacut az egyik legnagyob gyártója a plazmavágás és -hegesztés kopó- és fogyóalkatrészeinek, plazmavágó és -hegesztő pisztolyainak.
Gyártási és kereskedelmi választékában több mint 150 típusú vágó- és hegesztőpisztoly található azok tartozékaival együtt.Továbbfejlesztett vágó és hegesztő kopóalkatrészek ellátói világszerte
A Thermacut, s.r.o. csehországi vállalat plazmavágáshoz, -hegesztéshez, CO2-védőgázos- és AWI-hegesztéshez gyárt s forgalmaz kopó és fogyóalkatrészeket valamint vágó-, hegesztőpisztolyokat és egyéb tartozékokat. Gyártmányai több mint 14 éve szerepelnek a plazmavágás és a hegesztési eljárások világpiacán.
Sikeres gyártási és kereskedelmi stratégiájának köszönhetően a Thermacut az egyik legnagyob gyártója a plazmavágás és -hegesztés kopó- és fogyóalkatrészeinek, plazmavágó és -hegesztő pisztolyainak. Gyártási és kereskedelmi választékában több mint 150 típusú vágó- és hegesztőpisztoly található azok tartozékaival együtt.

Közép-európai vásárlói szükségleteinek kielégítése érdekében a Thermacut egy-egy leányvállalatot üzemeltet Lengyelországban, Szlovákiában, Magyarországon, Romániában és Horvátországban. Jelenleg ugyancsak sikeresen fejlődnek kereskedelmi kapcsolatai Oroszországgal, Ukrajnával és a balti államokkal. A Thermacut cég szoros nyugat-európai üzleti kapcsolatait alátámassza a 2003-ban Németországban létrehozott (Thermacut, GmbH) kereskedelmi társvállalat - teljes raktári kínálattal. Az észak- és dél-amerikai piacokat az USA-ban székelő (Thermacut, Inc.) műszaki és kereskedelmi csapat biztosítja jól felszerelt raktárral és szerelőüzemmel. A Thermacut tartós kapcsolatokat ápol kulcsfontosságú képviselőivel és viszonteladóival Ázsiában, Afrikában, Ausztráliában és a Közel-Keleten.

A Thermacut az egyetlen plazmavágó-kopóalkatrészeket és -pisztolyokat gyártó cég Közép- és Kelet-Európában, amelyik sikeresen veszi fel a versenyt az észak-amerikai plazmavágó berendezések gyártóival a fogyóalkatrészek piacán. A vágópisztolyok és kopóalkatrészeik, tartozékaik széles skáláját gyártja és forgalmazza, amellyel a piacon található plazmavágó berendezések felhasználóinak legmagasabb igényeit is kielégíti. A Thermacut a legelterjedtebb CO2-védőgázos- és AWI-hegesztőpisztolyokhoz tartozó kopóalkatrészek széles skáláját is kínálja. Választékában több mint 8000 termék található. A vállalat fejlesztő szakemberei folyamatosan dolgoznak az eredeti alkatrészek anyagainak és konstrukciós megoldásainak tökéletesítésén. A vállalat célja: olyan termékekhez juttatni a felhasználókat, amelyek által azok emelhetik termelékenységük és munkájuk színvonalát.

A Thermacut nemrégen mutatta be termékeinek új csoportját EX-trafire néven.
Az EX-trafire jelzésű termékek úgy lettek kifejlesztve, hogy hosszabb élettartamot és jobb felhasználási tulajdonságokat biztosítsanak felhasználóiknak működtetésük során. Az első EX-trafire jelzésű termékek a SilverEX- elektródák. A felhasználóknál folytatott, több mint 18 hónapig tartó tesztelések során megállapították, hogy a SilverEX- elektródák hosszabb élettartam mellett 40%-kal gyorsabb vágást tesznek lehetővé és jobb minőségű, majdnem salak-mentes tiszta vágást eredményeznek. Ezek az elektródák gépi plazmavágó berendezésekhez lettek kifejlesztve és a legelterjedtebb rendszerekhez kaphatók.
A Thermacut szándékában áll bemutatni a kézi plazmavágáshoz továbbfejlesztett PowerEX- elnevezésű elektródák sorozatát is.

Néhány kérdés, amelyekre tudjuk a választ ...
..... hogyan teheti az eddigieknél termelékenyebbé,vagy gazdaságosabbá a plazmavágást
..... s hogy forgó eszközei ne a fogyóalkatrészekben álljanak.

Thermacut Hungária Kft., 2500 Esztergom, Petőfi S. u. 37., tel.: 33 502 090, tel./fax: 33 400 004
E-mail: info@thermacut.hu, www.thermacut.hu

Kulcsszavak: CEBORA , CENTURY , Daihen , elektródák , ESAB , ESAB/L-TEC , Ex-Trafire , HYPERTHERM , KJELLBERG , KOMATSU , kopó alkatrész , kopó alkatrészek lézervágáshoz , kopó alkatrészek plazmavágáshoz , lézer , lézertechnika , LINCOLN , MIGATRONIC , MILLER , OW250/IC300 , P-Tron , PANASONIC , plazma , plazmavágás , plazmavágó , Powcon , SAF , SilverEx , Smith-Merkle , SNAP-ON , SOLAR , Thermal Dynamics , Trafimet , Truecut , vágópisztoly , vágópisztolytestek , Whitney

Thermacut Hungária Kft. fotók

Thermacut H. Kft. iroda Thermacut Hungária Kft. - Tudakozó.hu Thermacut Hungária Kft. - Tudakozó.hu Thermacut Hungária Kft. - Tudakozó.hu Thermacut Hungária Kft. - Tudakozó.hu Thermacut Hungária Kft. - Tudakozó.hu