Automatikus bejelentkezés
belépés

Morea Utazási Iroda

Budapest
1122 Városmajor utca 13.

telefon: 214-3371
e-mail: morea@morea.hu

Budapest
1056 Irányi u.10.

telefon: 429 2000
fax: 429 2006
e-mail: morea@morea.hu
e-mail: armuth.zsuzsa@morea.hu
telefon: 429-2001

Budapest
1065 Révay u.12.

e-mail: revay@morea.hu
telefon: 269-2764
fax: 354-1983
telefon: 354-1982

Weboldal: http://www.morea.hu

Cégleírás:
A Morea Utazási Iroda 1995-ben alakult, nevét a francia-polinéz Moorea szigetrol kapta, ahol jómagam is jártam. Itt nincsenek szállodakomplexumok, egy életre szóló emlék a csodálatos vizi bungallókkal, igazi kikapcsolódás a pihenni vágyóknak. Már a szobából megtekinthetjük az "üvegpadlón át" a tengerben lubickáló halakat, kis lépcso vezet minket a zölden csillogó vízbe. Különleges élményt nyújt az odalátogatóknak. Kell ennél nagyobb élmény? Az utazás varázsa, az élmény, az illatok...megérinti az embert...
Magyarországon a repülojegy értékesítésben a 9. helyet foglaljuk el a légitársaságok kiemelt partnereként. Rendelkezünk IATA tagsággal az egész világot átfogó Amadeus helyfoglalási rendszerrel.
Bármikor, bármilyen utat megszervezünk, legyen az egyéni, csoportos vagy incentive utazás. Vállaljuk orvos-, és egyéb konferenciák teljes köru lebonyolítását (regisztrációval együtt), valamint sportolók utaztatását.
Exkluzív csomagokat árulunk. Belföldön wellness-, és gyógyüdülohelyeket, kastélyszállókat ajánlunk. Értékesítünk nemzetközi vonatjegyeket, szállást, utasbiztosítást, autóbérlést a világ bármely részén.
Célom az igényes utaztatás, a minoség, a színvonalas kiszolgálás. Igyekszem saját tapasztalataimat, az utazás szeretét másokkal is megosztani.
Látogasson el hozzánk és életre kel a Világ!

MOREA SZIGETE
Tahititól mindössze 17 km-re fekvő Moorea nevű szigetnek (hajóval fél óra, repülővel 7 perc) sikerült megőriznie természetes szépségét, melyről már Cook kapitány is szólott - a polinéz szigetvilág egyik legszebb öblével büszkélkedhet Moorea - és számtalan művészt ihlet meg még napjainkban is. Sokan azt állítják megéri repülővel megközelíteni a szigetet, hogy elénk táruljanak Moorea hihetetlen öblei. Vulkanikus csúcsai cápaállkapocs-szerűen emelkednek ki és tükröződnek vissza a Cook és a Opunohu öblök csendes vizein.
Moorea hegyei oldalát ananászfa ültetvények borítják, a fehér homokos partokat körbeveszik a kristálytiszta lagúnák. Moorea ideális akár egy egynapos kiránduláshoz, ám ha hosszabb ideig maradunk, felfedezzük a szigetből áradó békét és nyugalmat, és a boldogság csodálatos érzését. Egy széles, sekély lagúna veszi körül Moorea függőleges hegyeit, ahol vízesések sugarai futnak le a páfránnyal díszített kőszirteken. Zöld csúcsokkal szegélyezett békés rétek töltik majd meg érzékeit és frissítik fel a fenséges természetbe vetett hitét. A szigetet kicsit jobban ismerhetik azok, akik látták az 1984-ben Mel Gibsonnal itt forgatott Bounty című filmet.
Itt található Francia Polinézia szállodaszobáinak egyharmada és a térség legnagyobb ananászültetvénye.
Moorea a bennszülöttek nyelvén sárga kígyót jelent, feltételezések szerint így hívták az első telepes családot a szigeten. Meglehet, hogy a família tagjainak eredeti anyakönyvében nem ez a név állt, ez inkább a helyiekkel kialakított jó kapcsolatára utalhat.
Azok számára, akik a tengerparti kikapcsolódást választják nagyszerű búvárkodási, horgászási lehetőséget biztosítanak Moorea korallzátonyai és eldugott öblei.

Kulcsszavak: autóbérlés , biztosításkötés , egyéni út , egyéni út szervezése , egzotikus út , francia körutazás , franciaországi utazásszervezés , kedvezményes repülőjegy , konferenciaszervezés , külföldi utazásszervezés , külföldi üdülés szervezése , külföldi városlátogatás , repülőjegy , repülőjegy-beszerzés , repülőjegy-értékesítés , repülőjegy-foglalás , repülőjegy-ügyintézés , repülős út , Skócia , szállásfoglalás , utazási iroda , utazásszervezés

Morea Utazási Iroda fotók

Morea Utazási Iroda - Tudakozó.hu Morea Utazási Iroda - Tudakozó.hu Morea Utazási Iroda - Tudakozó.hu Morea Utazási Iroda - Tudakozó.hu Morea Utazási Iroda - Tudakozó.hu Morea Utazási Iroda - Tudakozó.hu Morea Utazási Iroda - Tudakozó.hu