Automatikus bejelentkezés
belépés

Honda Kapos

Kaposvár
7400 Árpád u. 37-39.

e-mail: honda@hondakapos.hu
telefon: 82/527-540
fax: 82/527-542

Weboldal: http://www.hondakapos.hu

Cégleírás:
A cég tulajdonosa Karg Ferenc.

2006-ban kezdte meg a Honda gépjárművek értékesítését is Kaposváron. A három cég egymás mellett, a Kaposvárt kelet-nyugat irányba átszelő 61-es főútvonal mellett helyezkedik el. A több mint 10 000 m2-es területen az összes autóval kapcsolatos szolgáltatás igénybe vehető. Az 5 000 m2-ert meghaladó épület komplexumban az új autó értékesítési szalonok mellett megtalálható a Volkswagen, Škoda, a Seat, az Audi és a Honda hivatalos márkaszervize, ahol akár 20 autót is javíthatnak egyszerre. A szervizszolgáltatások körét bővíti az expressz és garanciális szerviz, a legkorszerűbb technológiával felszerelt, 14 munkaállásos lakatos-fényező műhely saját kárfelvevővel, műszaki vizsga és környezetvédelmi vizsgaállomás, eredetiség vizsgáló, három autómosó állás, valamint autókozmetika felszerelés. Emellett lehetőség van helyben autóbiztosítás kötésére és hitel ügyintézésre is. Bérautót és csereautót is biztosít a cég. Kiegészítők, autókarosszéria és motor tuning felszerelések is megvásárolhatók. A cég tagja a Weltauto hálózatnak, így használtautó-telepen megtalálható közel 150 gépjármű mindegyike ellenőrzött eredetű, és a gyárival egyenértékű garanciával rendelkezik.
Banki lefoglalt autók értékesítésével szinte minden autómárka közül lehet csemegézni a vásárlóknak.

Az az épület,amely a Honda márkának ad otthont,2008.áprilisától megújulva az ország egyik legnagyobb és legszebb márkakereskedése lett. Harkányi Zsolt cégvezető és az évzizedes Honda szerelői rutinnal rendelkező szakemberek várják a márka szerelmeseit.

2009. októberétől megkezdtük a Hunflex bioetanol átalakítók beépítését, tesztelését.

Reméljük, hogy jelenlegi és jövőbeni ügyfeleink elégedettek szolgáltatásaink átfogó körével, valamint munkatársaink szakmai felkészültségével és segítőkészségével.

Kulcsszavak: alkatrész értékesítés , autó , autó belső takarítás , autóalkatrész , autófényezés , autókarosszéria-fényezés , autókarosszéria-javítás , autómosó , autószerviz , bérautó-szolgáltatás , bioetanol , E85 , E85 átalakító beszerelés , eredetiségvizsgálat , garanciális szerviz , garancián túli szerviz , gépjármű , gépjármű adatbázis , gépjármű hitelügyintézés , gyári autóalkatrész , használtautó kereskedelem , helyszíni kárfelvétel , HONDA , HUNFLEX , karosszéria javítás , karosszériafényezés , karosszériajavítás , műszaki vizsga , vezérlőegység , zöldkártya

Honda Kapos fotók

Honda Kapos - Tudakozó.hu Honda Kapos - Tudakozó.hu Honda Kapos - Tudakozó.hu Honda Kapos - Tudakozó.hu Honda Kapos - Tudakozó.hu Honda Kapos - Tudakozó.hu Honda Kapos - Tudakozó.hu Honda Kapos - Tudakozó.hu Honda Kapos - Tudakozó.hu