Automatikus bejelentkezés
belépés

Festékboltok Piktor Zrt.

Budapest
1103 Retek utca 5.

telefon: 1/316-0408
telefon: 1/432-0929Tóth
e-mail: titkarsag@piktorrt.hu

Weboldal: http://www.piktorrt.hu/

Cégleírás:
A Piktor Festék és Vegyiáru Kereskedelmi Részvénytársaság a Budapest, VIII. kerületi Kálvária utcában működő magán festékboltból alakult 1984-ben, először pjt formájában, majd betéti társaságként működött. 1995. augusztus 1-től vált részvénytársasággá. Napjainkban az országos festék és vegyiáru forgalmazásban az elsők között foglal helyet.A Piktor Rt nagykereskedelmi telephelyei Budapesten és Balatonszentgyörgyön találhatók. A központi budapesti telephely alapterülete több mint 14.000 m2. Fejlett nagykereskedelmi tevékenységével, beszerzéseivel, korszerű kiszolgálásával lehetővé teszi a nagyfogyasztók igényeinek gyors kielégítését. Raktáraiban a festő-, tapétázó-, asztalos-, parkettázó szakmákban használatos minden felületbevonó, alapozó, ragasztó anyag megtalálható. Az árut korszerű, télen fűthető raktárakban tárolja. Hétköznap reggel 7-től délután 16 óráig várja a kereskedőket és szállítja ki a megrendelt árut partnereinek az ország bármely részére. A Piktor Rt. kizárólagos importőre a dán Dyrup cég által gyártott kiváló minőségű BONDEX festékcsaládnak. Legfontosabb jellemzői: hosszan tartó felületvédelem, könnyen feldolgozható, környezetbarát festékek. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján ajánljuk profiknak és barkácsolóknak egyaránt.

A Piktor Rt. korábbi tapasztalatait felhasználva 2000-ben új franchise jellegű beszerzési társaságot hozott létre más festék-nagykereskedő cégekkel közösen Festéklánc Kft néven. Ennek alapelve, hogy exkluzív szerződések keretében különleges kedvezmények mellett egységes akciókkal és reklámlehetőségekkel folyamatosan növekvő forgalmat biztosítson vevőpartnereinek a hazai kiskereskedelem védelme érdekében.

2006. augusztus 1-től a cég életében változás történt. A 14 kiskereskedelmi egységből álló üzletlánc (Piktorfesték Üzletlánc Kft.) és a két nagykereskedelmi (Piktor Zrt.) telephely szétvált, és külön gazdálkodó szervként folytatja tevékenységét.

A Piktor Zrt. és a Piktorfesték Kft. számára egyaránt fontos, hogy folyamatosan kapcsolatot tartson vevőivel, hogy igényeiket a lehető legmagasabb színvonalon tudja kielégíteni.

Kulcsszavak: drogéria , háztartási cikk

Festékboltok Piktor Zrt. fotók

Festékboltok Piktor Zrt. - Tudakozó.hu Festékboltok Piktor Zrt. - Tudakozó.hu Festékboltok Piktor Zrt. - Tudakozó.hu